Logonew.jpg
A+ A A-

Huawei Ascend P7

 

Το Ascend P7 επαναπροσδιορίζει την υπεροχή στα smartphone, με κορυφαία χαρακτηριστικά, γρήγορη συνδεσιμότητα και κομψό σχεδιασμό, που το κατατάσσουν σε μια κατηγορία από μόνο του.Το λείο γυαλί στο πίσω μέρος του Ascend P7 αποτελείται από 7 στρώσεις, το οποίο έχει κατασκευαστεί με την πρωτοποριακή μέθοδο σχεδιασμού Spin effect σε εξαιρετικά μικρή κλίμακα, Μια διαδικασία που αυξάνει την διαφάνεια, χαρίζει όμορφη εμφάνιση και εξασφαλίζει ευχάριστη αίσθηση στην αφή. Το αποτέλεσμα εξυψώνει τα στάνταρ του σχεδιασμού smartphone σε καινούρια επίπεδα.

Μόλις πιάσει κάποιος το Ascend P7 στα χέρια του, συνειδητοποιεί κατευθείαν πως είναι απίστευτα λεπτό. Όμως, παρά το πάχος του (6.5 mm), είναι ένα smartphone που δεν κάνει εκπτώσεις όσον αφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει κάποιος να το χρησιμοποιεί, ανακαλύπτει ολοένα και περισσότερους τρόπους με τους οποίους το Ascend P7 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του smartphone, μέσα-έξω.

Το Ascend P7 έχει κατασκευαστεί για ενισχυμένη συνδεσιμότητα στην εποχή του αστραπιαία γρήγορου 4G LTE. Όμως, όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε 4G δίκτυο και πρέπει να σταθεροποιήσετε το σήμα σας, ή απλώς θέλετε να εξοικονομήσετε μπαταρία, χρησιμοποιώντας 3G σύνδεση, το Ascend P7 εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ δικτύων. Κάθε λεπτομέρεια του νέου Ascend P7 έχει σχεδιαστεί με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας του χρήστη. Αυτό συμπεριλαμβάνει τον σχεδιασμό του πλήκτρου ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, που διαθέτει "οδοντωτή" υφή, ώστε να διευκολύνει την χρήση με ένα μόνο χέρι. Έτσι, τοποθετώντας το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στη μεσαία θέση, η πλοήγηση γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

Το Ascend P7 δεν μοιάζει με κανένα smartphone που έχετε δει ως τώρα. Οι γωνίες της unibody κατασκευής του Ascend P7’s ακολουθούν έναν ισχυρό φυσικό και ρευστό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από μια σταγόνα νερό που διαχέεται σε γυάλινη επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι μια μελετημένα ισορροπημένη καμπύλη που εφαρμόζει άψογα στο χέρι. Ευχάριστο όχι μόνο να το κρατάς, αλλά και να το χειρίζεσαι.

Το Ascend P7 επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες που προσφέρει η κάμερα ενός smartphone. Οι 8MP μη-σφαιρικοί φακοί των 5-τεμαχίων της μπροστινής κάμερας συμπεριλαμβάνουν αισθητήρα υπερύθρων Blue Glass που ενισχύει την καθαρότητα της κάθε εικόνας, συμβάλλοντας στην αποφυγή της παραμόρφωσης αντικειμένων και της μωβ περίθλασης, μετατρέποντας κάθε φωτογραφία που τραβάτε σε μια πολύτιμη ανάμνηση. Η πίσω Κάμερα των 13MP του Ascend P7 αξιοποιεί το κάθε pixel. Το φωτοευαίσθητο διάφραγμα f/2.0 των φακών 5-τεμαχίων ISP και ο αισθητήρας BSI, που είχαν κατασκευαστεί αρχικά για χρήση σε ψηφιακές κάμερες υψηλής απόδοσης, εξασφαλίζουν απαράμιλλα καθαρές, λεπτομερείς φωτογραφίες, βραδινής ή εξωτερικής λήψης, με δυνατότητα 1080p video recording και 1080p playback.

Ενσωματώνοντας από μια ξεχωριστή κεραία και στα δύο άκρα του τηλεφώνου, το Ascend P7 μεγιστοποιεί την ανταπόκριση σε μέρη που το σήμα των περισσότερων συμβατικών smartphones μονής κεραίας αρχίζει να χάνεται. Πάρτε το smartphone σας οπουδήποτε και απολαύστε επικοινωνία και πλοήγηση.

 

 

Δεν έχετε μπαταρία; Δεν έχετε πρόβλημα. Όταν η μπαταρία του Ascend P7 σας αρχίζει να πέφτει, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (Ultra Power Saving mode) παύει τις εργασίες που καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια, επιτρέποντας τις κλήσεις και τα μηνύματα, δίνοντάς σας μέχρι και 24ώρες χρόνο αναμονής, με μόλις 10% φόρτιση.

Χρησιμοποιώντας σύστημα ψύξης με θερμικό τζελ αντί του συμβατικού συστήματος ψύξης που χρησιμοποιείται στα άλλα smartphones, το Ascend P7 ψυχραίνει το CPU, που συμβάλλει δραστικά στην μείωση απώλειας ενέργειας αλλά και στην διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, ακόμα και όταν "τρέχετε" πολύ βαριές εφαρμογές.


 

Γενικές Πληροφορίες

2G Δίκτυο:
3G Δίκτυο:
4G Δίκτυο:
Ανακοινώθηκε:

Σώμα Συσκευής

Διαστάσεις:
Βάρος:
Τύπος SIM: Micro SIM

Οθόνη

Τύπος:
Μέγεθος:
Πολλαπλής Αφής:
Λοιπά Χαρακτηριστικά:

Ήχος

Τύποι Ήχων:
Ανοικτή Ακρόαση:
Βύσμα 3,5'':

Μνήμη

Κάρτα Μνήμης:
Εσωτερική Μνήμη:
Τηλ. Κατάλογος:
Καταγραφή Κλήσεων:

Δεδομένα

GPRS:
EDGE:
Ταχύτητα 3G:
Ασύρματο Δίκτυο:
Bluetooth:
GPS:
Ραδιόφωνο:
USB:

Κάμερα

Βασική:
Χαρακτηριστικά:
Βίντεο:
Δεύτερη Κάμερα:

Λοιπά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό:
Επεξεργαστής:
Μονάδα Επεξεργασίας:
Κάρτα Γραφικών (GPU):
Αισθητήρες:
Μηνύματα:
Διαδίκτυο:
Java:

Μπαταρία

Τύπος:
Χρόνος Αναμονής:
Χρόνος Ομιλίας:
Χρόνος Μουσικής:

Υγεία

Δείκτης SAR (μέτρηση στην Ε.Ε., Επηρεασμός εγκεφάλου):

Κατεβάστε το συνολικό τιμοκατάλογο συσκευών

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος ή άλλα σχόλια, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Ονοματεπώνυμο:*
Τηλ. Επικοινωνίας:*
Email:*
Θέμα:*
Σχόλια:*

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Huawei Ascend Mate7 »
Χριστόπουλος Ενεργειακή
Mustget.gr
Ιστοσελίδα WIND